Najnovšie recenzie zo sekcie Vrecká do vysávačov
- Zmestí sa do nich množšstvo odpadu a jedno vrecko vydrží aj niekoľko mesiacov v našom 4-izbovom byte.
Kvalitná a rýchla služba na dodanie tovaru. Ďakujem
Produkt mi vyhovuje.
KOMA KRA-SB02S 5 ks
Registrovaný používateľ
Pridané: 25. júla 2023
(naposledy upravené 25. júla 2023)
Zakúpený v Elektromax Trnava
Používam len tento typ sáčkov.
Pri tomto vrecku predajca síce uvádza presný typ vysávača (Parkside PNTS 1500) a je ho možné do daného vysávača aj fyzicky nasadiť, avšak kvôli (malým) rozmerom vreciek sú prakticky nepoužiteľné. Lebo vrecko má veľmi malú šírku a preto pri vysávaní tlačí na jednu stranu filtra ktorý sa potom uvoľňuje (doslova sa vplyvom tlaku od vrecka vypáči z miesta).
Toto vrecko nie je vhodné do vysávača Parkside PNTS 1500 (a zrejme ani do ostatných vysávačov s 30l nádobou), aj keď to tak predajca v popise uvádza. Lebo vrecko má veľmi malú výšku (len 31cm) a preto nedosiahne na dno nádoby vysávača, čiže iba „visí“ na nátrubku. Čo má za následok (o.i.), že sa kartón odtrhne od vrecka už po miernom naplnený vrecka.
- Dobré filtračné vlastnosti
- Ľahko vymenitelné
- Viacvrstvovy textil
- Dobré
- Nič.
- Nič.
- Normálny sacek do vysávača
Spokojná
Typ sáčku do vysávača je determinovaný typom vysávača, ktorý vlastníme.
Ešte nebol do vysávača namontovaný a vyskúšaný.
Ďalší nákup, bude po cca 10 rokoch, kým ich minieme.
vymeniteľné odpadové vrecko
ETA
Super vrecká, len keby ten prach chcel sám naskákať do nich, aby som ja nemusel chodiť s vysávačom po celom dome...
- čo sa týka výrobku maximálna spokojnosť, produkt odporúčam, z mojej strany 100 % spokojnosť od objednania, dodania komunikácie s personálom až po výber tovaru nie je čo vytknúť
- Velke vrecko
- Netreba vymienat casto
- Dobre saje
- Ziadny prach
Velke vrecka, dobre filtruju, numatic najkvalitnejsi vysavac, ziadna cina, vyrobeny v Anglicku
Dobre filtračné vlastnosti
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »